Скандал се разгаря в националния за избора на капитан


Скандал се разгаря в националния за избора на капитан

1360 0

Сериозно напрежение се създава в националния отбор около гласуването за избор на капитан, което трябва да се проведе днес или утре. По предварителни данни съотношението на силите в момента е близо две към едно в полза на Ивелин Попов пред Светослав Дяков, пише "Меридиан мач".

Зад Попето стоят бившите му съотборници в Литекс, както и в школата на "Левски", докато лидерът на Лудогорец разчита само на подкрепата на останалите повикани от разградския клуб.

Това не се харесва на някои от най-влиятелните фактори в БФС начело с отговорника за националните отбори Йордан Лечков. Още след скандалния мач с Малта (1:1) от Изпълкома се чуха гласове не само за разжалването му, но и за неговото изхвърляне от националния отбор въобще. Новият селекционер Ивайло Петев обаче твърдо иска да разчита на Попето и организира вота за нов капитан, за да даде думата на играчите. Така той постави собствените си избраници под кръстосания огън на феновете и ръководството на БФС.

Според изданието шефове във футболната централа съветват, че грешникът от Малта не е достоен за лентата.

През 2003 г. Радостин Кишишев пръв намекна за манипулиран капитански вот в националния отбор. Тогава той бойкотира представителния тим с мотива, че Стилиян Петров е избран за капитан с фалшификация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички