Скандал! Локомотив Сф може да не започне във "В" група


Скандал! Локомотив Сф може да не започне във "В" група

1711 0

Локомотив (Сф) може да изчезне от футболната карта. Четири дни преди старта на сезона в Югозападната "В" група клубът няма нито един картотекиран играч, а и не е платена таксата за участие! За това аламрима сайтът lokosf.info, който се поддържа от фенове на клуба

"Новите собственици на Локомотив, така наречените "агробарони", май наистина се оказаха тотални ментета с големи усти и пробити джобове", гласи началото на материала за скандалната ситуация, в която се намира клуб.

Както е известно след като "железничарите" не получиха лиценз за "А" група Николай Гигов прехвърли акциите си на Кирил Льосков и Петър Касев.

Според информацията Касев заявил на треньорите в школата, че всички такси, събрани от децата в ДЮШ на Локомотив, трябва да му бъдат занесени, за да бъдат използвани за най-належащите плащания, сред които и таксата за участие в първенството на "В" група.

Дори обаче тези пари да бъдат преведени днес, чисто технологично няма да има как да се задейства процедурата, за да може Локомотив да започне участието си тази неделя, което ще означава служебна загуба от Балкан (Варвара) с 0:3!

Отделно от това, всички служители ще излязат на протест, ако до утре не им се изплатят обещаните възнаграждения, повечето от които висящи и останали от Онзи, чието име повече не ще назовем. Същият, който "продаде" на двамта "агробарони" стария автобус на клуба, който вчера е закъсал на магистралата поради... липса на нафта!?, пише още lokosf.info.

Днес пък Кичо Добрев ще ходи да плаща със свои пари таксите за контрола на отбора в Тетевен (последната преди началото на първенството).

Ситуацията би изглеждала комична, ако не бе толкова тъжна, предвид сбъдването на всички съмнения, че новите собственици на Локомотив са просто едни селски (да не кажем селташки) схемаджии, без една стотинка в джобовете, чиято цел явно е била да вземат клуба за да източат всякакви общински, държавни или европейски средства, до които успеят да се докопат. В предаване по телевизията по-рано тази седмица Касев бе изобличен от бивши свои работници като човек, който дължи на тях и още много хора маса пари и се е гаврил с тях, докато са работели за него, нещо, което за феновете на Локомотив е извън съмнение предвид как този "човек" се държа с нас на единствената ни среща с него и неговите "колеги" преди две седмици, се казва още в информацията на феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички