Шокиращ 3-и кандидат за президентския пост на БФС


Шокиращ 3-и кандидат за президентския пост на БФС
Снимка: принтскрийн

3459 0

След като дългоочакваната новина Любослав Пенев да бъде съперник на Борислав Михайлов за поста "президент на БФС", никой не очакваше да има още по-сензационен кандидат. Това обаче се промени днес, след като стана ясно, че бившият футболен бос Ивайло Дражев също се е кандидатирал за шеф на българския футбол.

Феновете едва ли са забравили екцентричния Дражев, който беше президент на "чудото" Черноморец Бургас - София, което беше учредено през 2006 година след "обединение" между Конелиано и Черноморец. Този отбор просъществува точно един сезон, който ще бъде запомнен като най-слабият в историята на футбола.

За 30 срещу Черноморец Бургас (София) завърши с едно равенство и 29 загуби, приключвайки сезона с отрицателен баланс от -2 точки заради наказание още след първия кръг на А група. Отборът завършва с допуснати 131 попадения и изпада безславно в "Б" група, където обаче не е позволено на отбора да участва.

Това обаче не е всичко. Точно преди да бъде разформирован отбора, той получава и ново име - Черноморец Бургас България (Бургас). И оттогава насам Дражев не се е появявал на сцената на българския футбол.

Освен с невероятните си прояви като шеф на футболен клуб, Дражев лежа и в затвора за убийство на двама души в катастрофа през 1998 година. Той обаче беше освободен предсрочно, благодарение на Министерството на правосъдието.

Кандидатурата му е издигната от Ботев Болярово.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички