Шенсой: Второто полувреме беше като стихотворение на Христо Ботев


Шенсой: Второто полувреме беше като стихотворение на Христо Ботев

1453 0

През второто полувреме това не беше футбол, а поезия като стихотворение на Христо Ботев, избухна треньорът на Пирин Наджи Шенсой след успеха с 3:0 над Локомотив (Пловдив). 

"Виждате сами, научихме се срещу ИЛевскиИ да печелим, а сега го повторихме срещу един голям отбор, който може да победи всеки в "А" група. Те имат лидери като Камбуров, Тунчев и Ванчо Траянов, но ние играхме много умно", сподели Шенсой.

"За 5 мача спечелихме 9 точки и вече не сме аутсайдери. Пиринският дух в играчите се върна. Освен това вече знаем да играем тактически. Искахме през втората част да вземем мача и го направихме категорично, а можеше и да вкараме и повече голове. Честитя на футболистите, но имаме още два сблъсъка, надявам се да продължим така", продължи косоварят.

"Победата срещу "Левски" беше малко по-важна. След нея се върна самочувствието. Със същата група футболисти направихме голяма крачка напред в развитието на Пирин. Сега не е по-лесна ситуацията в отбора. Монтана също са добър състав, но са в криза. Ние ще се опитаме да победим в последните два мача и тогава може да мислим за нещо повече", завърши треньорът на "орлетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички