Шенсой шокира: Ще дам рушвет на БФС


Шенсой шокира: Ще дам рушвет на БФС

775 0

Нанджи Шенсой безспорно трансформира Пирин в отбор, от който всички да се притесняват, след като тимът от Благоевград вече 5 поредни мача не познава вкуса на поражението, а през уикенда разби селекцията на Черно море с категоричното 4:0. Колоритният треньор обаче обеща да даде рушвет на БФС... за да не приключват мачовете през тази година.

"Намираме се в страхотна спортна форма, но лошото е, че мачовете приключват. Остана още един. Ще се опитам да дам рушвет на БФС, за да продължат двубоите, за да може и ние да печелим още (смее се)", коментира Шенсой формата на своите, като съжали, че следва пауза в шампионата след още един кръг.

"Започнахме да печелим самочувствие срещу големите - бихме "Левски", направихме равенства с Литекс и Лудогорец. След това започнахме да играем добър футбол - три гола на Локомотив Пловдив. След мача казах, че това бе стихотворение на Христо Ботев. Днес вече ние пишем стихове. Надиграхме Черно море, който спечели Купата. Отбор, който има и тази година големи цели. Искам да поздравя и съдиите. Дадоха дух на играта. Поздравявам ги всички. Каквато бе играта на Пирин, такова бе и съдийството", каза още Шенсой, който обясни и на какво се дължи силното представяне на "орлетата". 

"Много комплексна работа. Трябва да подготвиш момчетата, да бъдеш лидер, да им върнеш самочувствието. Работа, работа и само работа. В този термин - работа, има много, много комплексни неща. Върна се пиринският дух. Всеки отбор трябва да трепери, когато гостува на стадион "Христо Ботев", коментира още Шенсой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички