Шамар от Украйна отказа юношите ни от Евро 2015


Шамар от Украйна отказа юношите ни от Евро 2015

1346 0

Юношеският национален отбор на България претърпя тежко поражение в квалификациите за Евро 2015 и загуби шансове да се класира на форума. Възпитаниците на Методи Деянов паднаха с 1:5, а за разгрома допринесе и червеният картон, който получи капитанът Антонио Вутов в 50-ата минута на мача.

България откри резултата в 36-ата минута, като точен бе Кирил Десподов. Украинците успяха да изравнят преди почивката чрез Лухкевич. В началото на втората част Украйна стигна до обрат, след като Коваленко превзе вратата на Димитър Митов. Четири минути по-късно Антонио Вутов напусна терена заради два бързи жълти картона, което неминуемо повиля на играта на България. В 75-ата Коваленко предреши изхода от двубоя, като се разписа за 3:1. Само 2 минути по-късно Зубков направи преднината на Украйна още по-голяма, а три минути преди края на редовното време Борайчук оформи крайното 5:1.

Така националите загубиха своите шансове да се класират на форума. Напред в надпреварата продължават първите два отбора от всяка от 13-те групи и петте най-добри трети. Което означава, че нашите губят шансове, дори и да бият Швеция в последния си мач идния понеделник. В първия си двубой те загубиха от домакина Израел и няма как да ги изместят, тъй като се гледат директните мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички