Сашо Станков: Знаем слабите страни на Лудогорец


Сашо Станков: Знаем слабите страни на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

590 0

Старши треньорът на Черно море Александър Станков е наясно, че на "моряците" им предстои труден мач в събота срещу Лудогорец. Въпреки това варненци имат своите аргументи срещу шампиона и знаят слабите му страни.

"Лудогорец има и някои слаби страни. Имаме си своите аргументи срещу тях. Надявам се нашите футболисти с агресия да успеят да контролират срещата. Предстои ни много тежък мач срещу тим с голям потенциал. Това ще е първи мач за нас пред нашата публика. Дано да зарадваме хората с добра игра и позитивен резултат", коментира специалистът на пресконференцията преди мача.

Станков анализира силните страни на съперника.

"Гледахме мачове на съперника от подготвителния период и тези в Шампионската лига. Лудогорец е един от най-класните тимове у нас. Направихме си необходимите изводи. Имат много силни страни. Знам добре в детайл играта им. Разполагат с много добър като индивидуалности тим. Много добре комбинират и добре владеят топката и доста хора участват в атаката. Опасни са по фланговете", коментира той.

Станков няма да може да разчита на наказаните Бакари и Димо Атанасов, а също и на контузения Акалски. Матия Курьор получи жълтата си карта и ще е на разположение за двубоя.

Мачът е в събота от 18.00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички