Роналдо отново се показа в много лоша светлина


Роналдо отново се показа в много лоша светлина

2738 0

Кристиано Роналдо е отказал да си смени фланелката с Владислав Стоянов или който и да е друг български футболист, след като "лъвовете" удариха с 1:0 звездната селекция на "селесао".

Както е известно, асът на Реал Мадрид пропусна дузпа и още куп положения, а Стоянов беше обявен за играч на мача след неочакваната победа на родните национали. Самият Стоянов днес в ефира на Нова телевизия сподели, че никой от португалците не е искал да размени фланелката си, освен Дани от състава на Зенит Санкт Петербург.

КАКВО КАЗА РОНАЛДО НА ВЛАДО СЛЕД ДУЗПАТА

"Роналдо е сред най-големите футболисти в света и когато някакъв неизвестен вратар те отчайва, и аз да бях на негово място, щях да се ядосам. Той беше изнервен. Каза ми, че съм голям късметлия, а аз отвърнах, че това е моята вечер. Роналдо каза: "Нищо, аз ще ти вкарам". За наш късмет не успя.

Сега Роналдо наистина ще ме запомни. След мача се прибра веднага и нищо повече не ми каза. Всъщност всички португалци се прибраха, докато ние се радвахме. После пратихме човек, който да ги попита дали искат да си сменим фланелките, но всички отказаха. Само Дани даде неговата", сподели Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички