Решението е взето: БФС наказва ЦСКА за подкрепата към Димитър Бербатов и насрочва нов конгрес


Решението е взето: БФС наказва ЦСКА за подкрепата към Димитър Бербатов и насрочва нов конгрес
Снимка: БФС

6653 0

В днешния 23 март се проведе Изпълком на БФС, по време на който бяха обсъдени събитията от 18 март в българския футбол, когато Димитър Бербатов организира алтернативен конгрес.

Както се очакваше, ръководните фактори в Българския футболен съюз са взели решението да накажат аматьорските клубове, подкрепили бившия нападател в кандидатурата му за президентското кресло, като ги изхвърлят от футбола, пише "Dsport".

Същевременно става ясно и че грандът ЦСКА няма да бъде изваден от първенството, но клубът е глобен с 15 000 лева заради подкрепата си към Бербатов, а изпълнителният директор Филип Филипов, който присъства на място в НДК на 18 март, няма право да заема ръководни постове в родния футбол!

Според информация на "Блиц", БФС е насрочил и нов конгрес, който ще се проведе на 20 май, но НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБОРЕН. Също така, футболният мениджър Николай Жейнов е едно от имената, които са попаднали под "ударите" на Централата.

Малко по-късно БФС публикува и част от решенията си, от които стана ясно, че над 100 клуба са аут от българския футбол!!! (подробности в линка)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички