Рендето: В Лудогорец са като дрогирани, плюят и налитат


Рендето: В Лудогорец са като дрогирани, плюят и налитат

1518 0

Закъсалият финансово Локомотив (София) понесе неприятен удар, след като бе глобен с 10 000 лева за "нанасяне на обида на длъжностно лице от ръководител на ПФК Локомотив София". Изпълнителният директор Георги Марков обаче смята, че докладът на съдията Георги Йорданов е "пълен с глупости".

"Като налагат глоба, да уточнят на кого е глобата. Главният съдия явно така е преценил. Единственото, което му казах е, че е можел да даде червения картон още на полувремето, за да реши мача. Това ми е репликата към съдията. Прочетоха ми доклада от мача, и мога да кажа, че е пълен с глупости. Ситуацията е такава, че няма на кой да се жалвам. Пише, че съм го бил заплашвал, и бил съм казал, че съдиите трябва да бъдат бити. Знаем кой беше главен рефер, и кои бяха другите съдии“.

"Хубави са тия неща, които ги правят от Лудогорец, но не може да управляват футбола в България. Вижте какви картони показва съдията на нашите състезатели и какви на Лудогорец. Плащаме си глобите. Идват празници, явно на някои трябват повече пари. Обърнете внимание на футболистите на Лудогорец при всяко едно нарушение. Налитат на съдиите, плюят, но никой не го забелязва от делегатите. Вижте Дяков, как плюе, как се държат арогантно. Държат се като дрогирани. Има други хора, които са модерни в днешно време, които искат да се показват по телевизията и да казват как да се развива българския футбол.“

"Имаме затруднения, имаме неизплатени пари, но никога не сме го крили", каза Марков пред Дарик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички