Регенкампф спази традицията, мълчи преди дербито


Регенкампф спази традицията, мълчи преди дербито
Снимка: Getty Images/Guliver

1156 0

Треньорът на Литекс Лаурециу Регенкампф спази традицията да мълчи преди мачовете на своя тим. Румънецът не пожела да разкрие подробности около тима преди утрешното дерби с "Левски".

Над 100 полицаи ще охраняват района на градския стадион в Ловеч, подстъпите към него и двете агитки. На съоръжението няма да се допускат лица в нетрезво състезание, както и с пиротехнически средства.

Регенкампф ще може да разчита на най-добрите си футболисти в дербито. Единствено капитанът Страхил Попов е наказан. Контузените Милчо Ангелов и Румен Руменов вече са възстановени, но по-късно днес ще стане ясно дали ще попаднат в групата за мача.

При отсъствието на Попов като десен защитник Регенкампф има на разположение Илия Мунин, който рядко попада в състава. Не са изключени и други варианти за поста десен бек като Илия Миланов, който напоследък не попада в титулярния състав.

Днес следобяд футболистите на Литекс, на които Регенкампф ще разчита срещу "сините" ще гледат двубоя на втория отбор от "Б" група срещу Поморие, а след това заминават на лагер. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички