Разкриха кое накара Феро да избяга от Етър


Разкриха кое накара Феро да избяга от Етър

1614 0

Сериозни организационни неуредици са в основата на решението на Ферарио Спасов да си тръгне от Етър, твърди "Тема Спорт".

Както е известно, в понеделник президентът на "болярите" Александър Нанков обяви, че наставникът на тима е напуснал след контролата с Академик Свищов, преди която се състоя и официалното представяне на "виолетовите" за новия сезон във Втора лига.

Разминавания с предварителните договорки са вбесили Феро, който не е издържал и е напуснал. На няколко пъти автобусът, който е трябвало да закара отбора за тренировки, е закъснявал с час. Вместо в 10:00 часа пред стадион "Ивайло" той се явявал в 11:00. Така Етър трябвало да води занимания в горещините. Интересното е, че рейсовете са собственост на боса Александър Нанков, който има транспортна фирма.

След спечеленото първо място в Северозападната В група през май Ферарио Спасов напусна и чакаше предложение от клуба за развитие на тима и участието му във втория ни ешелон. След известни разговори Феро се съгласи да продължи да води отбора, като през това време отказа на Берое.

В момента Етър е без наставник. Очаква се постът да бъде поет от Сашо Ангелов, който на няколко пъти е водил "болярите" в кариерата си. В момента начело на "виолетовите" временно са Илиян Киряков и Калоян Чакъров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички