Предпоследният у нас изненада "сензацията на сезона", НО: Станаха 10 поредни без загуба (ВИДЕО)


Предпоследният у нас изненада "сензацията на сезона", НО: Станаха 10 поредни без загуба (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4192 0

Ботев Враца успя да отмъкне точка от един от основните претенденти за топ 6 - Крумовград. Двата отбора завършиха без победител и без попадения при равен резултат 0:0 в мач от българската Първа лига. Сблъсъкът се състои на стадион "Христо Ботев" във Враца.

С точката врачани събраха 19 пункта на предпоследното 15-о място - те имат с шест повече то Етър и са на също толкова от 14-ото място, където е Локомотив София с двубой пасив. Дебютантът в елита, който е и голямата сензация на сезона, записа 10-и пореден мач без загуба и е 6-и с 40 точки - една повече от седмия ЦСКА 1948, който е с мач пасив, както и цели 10 по-малко от петия Локомотив Пловдив.

Крумовград с 10 поредни без загуба

Със сигурност гостите от Крумовград могат да съжаляват повече за този резултат, тъй като имаха по-добрите ситуации за гол и цялостно търсеха успеха повече. Федерико Бариос се отличи със силен мач на вратата на Ботев Враца, а Янко Георгиев нямаше почти никаква работа.

На полувремето обаче Крумовград остана без своя голмайстор Александър Колев. Той се контузи след единоборство с противниковия страж към края на първата част и след това дори бе отведен в болницата във Враца.

Към неговата врата бе отправен само един точен удар срещу цели седем към тази на Бариос. Освен това гостите владееха топката в по-голям период от време - в 61% от мача (срещу 39% за съперника).

Това бе втори мач в историята между тези съперници. При първия през сезона Крумовград спечели като домакин с минималното 1:0. Тогава голмайстор бе Даниел Милянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички