Последният елитен клуб, издигнал Боби Михайлов, проплака от съдия: Има лично отношение към нас


Последният елитен клуб, издигнал Боби Михайлов, проплака от съдия: Има лично отношение към нас
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

629 0

От Локомотив София излязоха с декларация по повод съдийските назначения за 29-ия кръг на българската Първа лига. Столичните "железничари", които са последният клуб, издигнал кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС (за Конгреса през октомври 2021 година), не са доволни от Георги Кабаков.

Именно най-добрият български арбитър в момента бе назначен за главен съдия за сблъсъка им срещу ЦСКА 1948. Според Локомотив София обаче Кабаков има лично отношение срещу клуба, като се позова на няколко примера. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

Локомотив София е недоволен от Георги Кабаков

Още: Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24

Локо София недоволства от Георги Кабаков

"Ръководството на ФК "Локомотив София 1929"АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на Г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Ефбет Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купа България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира. Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Още: Класиране в Първа лига през сезон 2023/24

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашият клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК"Локомотив София 1929"АД" - гласи то.

В последния кръг пък Локомотив София победи слаб Берое, за да прекрати кошмарна серия в Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички