Порой отложи историческия мач за Арда (Кърджали)


Порой отложи историческия мач за Арда (Кърджали)
Снимка: БГНЕС

1750 0

Историческият първи мач за Арда Кърджали в елита на българския футбол ще трябва да почака. Днед кърджалийският отбор трябваше да се изправи срещу Ботев Пловдив, но заради силен дъжд и буря - срещата бе прекъсната в 4' .

Това означава, че срещата ще се доиграе утре, но все още не е ясно в колко часа точно ще започне. Реферът Станислав Тодоров прецени, че е по-правилно да прибере играчите в съблекалнята, за да опази здравето им.

"В утрешния ден двубоят ще стартира от 4-ата минута, срещата между Арда и Ботев Пловдив, ще се изиграе на 14 юли от 18:30 часа, най-важното е здравето на футболистите", коментира делегатът на двубоя Райчо Райчев от Сливен. Припомняме, че на стадиона в Кърджали все още няма осветление, като останалите двубои Арда ще играе на "Лаута" в Пловдив, а за днешната среща бе направена отстъпка.

През лятото Арда направи солидни трансфери, като един от последните бе на младежки национал на Португалия - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички