Поне 5 отбора искат "уайлд кард"-а за Висшата лига


Поне 5 отбора искат "уайлд кард"-а за Висшата лига
Снимка: БГНЕС

737 0

Уайлд кард-ът, който БФС ще отпусне за нови членове на Висшата лига, е желан от доста родни клубове, които по една или друга причина са в долните дивизии.

Според "Меридиан мач", апетити към бързо завръщане в елита имат Етър и Нефтохимик. Двата клуба нямат никакви дългове, а освен това притежават хубави стадиони.

Няма спор, че търновци са изключително значим за българския футбол клуб - и откъм фенове, и откъм национали. Иначе дори и по-нови тимове като Созопол също заявиха, че са готови да се кандидатират за "уайлд кард". Те дори призоваха всеки един клуб да снима собствената си база и да качи фотосите в официалния си сайт. Никой обаче до момента не е прегърнал тяхната идея.

Доста сложно е положението с Локо (Сф). В момента отборът се състезава в четвърта дивизия. Реално това е ново дружество, тъй като старото бе убито от Касев и Льсков. Феновете обаче вече припознаха тима на Антон Велков за наследник и подкрепят футболистите по терените около София. Друг е въпросът, че настоящите спонсори нямат възможност да издържат клуб от "А" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички