Подписаха първи договор за новите спортни канали


Подписаха първи договор за новите спортни канали

2100 0

"Blizoo" е първият кабелен оператор, който подписа договор за новия пакет "Диема Екстра", който включва двата нови канала "Диема Спорт HD" и "Трейс Спорт Старс", съобщава вестник "24 часа".

Тъй като пакетът "Диема Екстра" се предлага със старта на канала Диема Спорт HD от 21 февруари, то таксата за този пакет до края на февруари е 1,28 лв. След това месечната така е 3.99 лв. Абонатите, който се включат, че ще могат да гледат в събота Черно море - Локомотив (ГО) и "Левски" - Хасково за купата, както и английския мач Манчестър Юнайтед - Нюкасъл. В неделя пък ще се излъчва Лудогорец - Берое. Локо (Пд) - Локо (Сф) се излъчва само по "Диема".

На 1 и 2 март вече влиза цената от 3,99 лв. за месец. Тогава са ЦСКА - Локо (Сф) и "Ботев (Пд) - Марек. Пакетът се предлага отделно от останалите абонаментни такси, които се плащат.

Очаква се и други оператори да подпишат договори в най-скоро време, преди да са започнали срещите от пролетния дял на първенството.

Преди време имаше отново опити да се направи платена телевизия, които се провалиха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички