Победителят в Бизнес лигата по мини футбол: Разчитахме на пълна преса в полето на противника


Победителят в Бизнес лигата по мини футбол: Разчитахме на пълна преса в полето на противника
Снимка: Личен архив

1044 0

Наскоро футболният отбор на Вила Марк стана новият шампион в Super Business Premier League на Българска Асоциация Мини Футбол. Те победиха с 4:2 отбора на Тяло Пречиш ми и заслужено вдигнаха престижната купа. Селекцията на капитана и мениджър на Вила Марк Ненко Георгиев допринесе за големия успех.

"Тактика в мини футбола е доста различна от големия футбол. Разчитахме на пълна преса в полето на противника. И това ни помогна много за спечелването на титлата!", сподели Георгиев пред Sportlive.

Футболистите на Вила Марк бяха тазгодишната изненада в Бизнес лигата по мини футбол. Мениджърът на отбора е категоричен, че момчетата са се отличили с голямо себераздаване на терена във всеки един мач.

"Смятам, че като мениджър на отбора успях да направя един много балансиран екип във всяка една фаза от играта", категоричен е той. Георгиев разкри, че те ще отпразнуват голямата победата в края на месеца в техния бутиков хотел "Вила Марк" до Ботевград, където са подготвили много игри, изненади и награди за момчетата.

Силната конкуренция в лигата и новите попълнения в отбора бяха посочени от него като най-големите предизвикателства пред отбора този сезон.

Що се отнася до амбициите им за следващия сезон: "На първо място да продължим със силната игра и да сме все така мотивирани. И да зарадваме президента на отбора Виктор Каменов с още много положителни емоции и много купи!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички