Пирин ще се радва и на точка в Разград, обяви Шенсой


Пирин ще се радва и на точка в Разград, обяви Шенсой

1059 0

Във всеки мач излизаме за победа, но ще бъдем доволни и на точка, обяви треньорът на Пирин Наджи Шенсой преди гостуването на Лудогорец. Мачът в Разград е в събота от 16,30 часа.

"Предстои ни тежък мач срещу шампиона. Ние обаче няма какво да губим и може само да спечелим. Не очаквайте от мен да коментирам противника и състоянието му. Гледам си само моя отбор, за разлика от някои мои колеги", обяви косоварят.

От групата на "орлетата" за мача отпада централният бранител Емил Виячки заради травма. С котузия е и капитанът Юлиан Попев който пропусна последните две срещи на отбора си. Виячки игра много силно срещу Литекс преди седмица, но получи и контузия в този мач и ще пропусне гостуването в Разград. Трайно контузен е и младежкият национал Тони Тасев, който няма да играе до края на годината.

За сметка на това изтекоха наказанията на халфовете Венцислав Бенгюзов и Тони Костадинов, а Димитър Благов се възтанови след контузия и ще бъде в групата за визитата в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички