Петев за Литекс: Загуба за футбола, но...


Петев за Литекс: Загуба за футбола, но...

595 0

Националният селекционер на България Ивайло Петев съжалява за изваждането на Литекс от "А" група. Той обаче е на мнение, че от БФС са постъпили правилно, като са спазвали законите си.

"За футбола, естествено, всеки трезвен човек ще отговори, както ще отговоря аз – това е загуба, но има закони, които трябва да се спазват. Няма как да отговоря по друг начин”, каза Петев на летище София.

Младият треньор замина за Анталия, където ще следи подготовката на българските отбори, които са на лагер в Турция.

Петев е на мнение, че контролата срещу Португалия няма как да има негативен ефект върху отбора. "Лъвовете" излизат срещу "селесао" на 25 март в Лисабон.

"Аз съм привърженик на такива контроли. По-добре с някой от най-добрите отбори да играем. Негативен ефект не може да има, все пак футболистите ще се изправят срещу играчи от много голяма класа, така че при всички положения ще е ползотворно”, заяви специалистът.

Накрая Петев не се показа особен оптимист в очакванията си от квалификациите за Мондиал 2018. В тях България е в група с Холандия, Швеция, Франция, Беларус и Люксембург.

"Какви очаквания да имаме за световните квалификации, като виждате какво се случва. Това е моментното ни състояние”, бе краткият му коментар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички