Петев: Със сигурност оставам национален селекционер


Петев: Със сигурност оставам национален селекционер
Снимка: БГНЕС

611 0

„Ако можем да върнем времето назад, отново бих поел националния отбор. Той е нещо велико, така че това е голямо предизвикателство и чест за мен. Не бих се отказал от това, което направих." Това заяви националният селекционер Ивайло Петев пред "Дарик".

Той заяви, че със сигурност национален селекционер. "Борислав Михайлов го каза, същото мога да потвърдя и аз. Аз съм човек, който не се предава толкова лесно. И за момент не съм мислил да оставя всичко и да тръгна да се спасявам първи. Ще се борим до край с всички сили. Важното е да имаме по-силен шампионат и да играят повече български футболисти“.

Ивайло Петев подкрепи правилото за задължителен футболист до 21 години като титуляр в А група.

„Нашият шампионат трябва да стане по-силен. Аз съм застъпник на правилото за млади играчи в А група. Видяхте, че младежите се справят добре в квалификациите. Това правило трябва да е увеличено като бройка, за да имаме и силен национален отбор. По мое време в Лудогорец имаше 7-8 българи и пак постигнахме успехи."

„Трябва да гледаме по-позитивно на всичко случило се. Когато поех националния отбор, шансовете за класиране бяха много малки. С течение на мачовете имахме реален шанс за бараж. Рубиконът ни бе мачът с Норвегия, където не успяхме да вземем трите точки", допълни още Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички