Петев прецаква младежкия ни национален отбор


Петев прецаква младежкия ни национален отбор

1207 0

Селекционерът на националния от­бор Ивайло Петев постави своя личен интерес пред този на българския фут­бол. Той повика за контролите с Пор­тугалия и Македо­ния младежките национали Тони Та­сев, Янис Карабельов и Кристиян Малинов.

Първо­начално се очаква­ше, че тримата просто ще бъдат на лагера с мъжете, а след това ще бъдат върнати при своите връстници за ре­шителните квали­фикации с Уелс (25 март) и Люксем­бург (29 март). Оказа се обаче, че футболистите на Пирин, Славия и Литекс, ще пътуват за Лейрия и изоб­що няма да бъдат на разположение на селекционера на младежите Тони Здравков, информира "Меридиан мач".

Това е сериозен удар за бившия наставник на "Левс­ки". В момента не­говият отбор заема 4-о място в квали­фикационната си група за класиране на Евро 2017 в Полша. „Лъвчета­та" имат актив от 9 точки, а Уелс е ли­дер с 11. Така че при една наша победа тимът на Тони Здравков ще има ре­ален шанс за класи­ране на изключител­но сериозния фо­рум. Петев обаче иска да демонстри­ра, че започва подм­ладяване на нацио­налния отбор и изобщо не се съоб­разява с младежкия ни тим.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички