Пенев: Такъв мач не съм имал, пак ще се говори за смяната ми


Пенев: Такъв мач не съм имал, пак ще се говори за смяната ми
Снимка: Иван Йочев

1793 0

Селекционерът на България Любослав Пенев очаква във футболните среди отново да се заговори за смяната му, след унизителното 1:1 с Малта у дома по пътя към Евро 2016. Специалистът изглеждаше странно примирен по отношение на съдбата си.

"Стигнахме до равенство в един мач, в който бяхме по-добри. Нито като футболист, нито като треньор съм имал такъв мач. Създадохме 15-20-30 положения, а вкарахме само един гол - не е нормално, това е единствената ни грешка днес. Не е малшанс, просто не можем да вкарваме голове", коментира Пенев пред БНТ след мача.

"Нямам обяснение за този резултат. Оставаме там, където сме - извън Европа, с много минимални шансове. Остават шансове на теория, но сме по-далеч от каквито и да е намерения", допълни той.

"Наблюдаваме, търсим добър нападател, но към момента е това. Не мога да се сърдя на никого. Разговарях с Ивелин за странния му начин на изпълнение на дузпата", каза още Пенев.

Запитан дали очаква темата за неговото уволнение да бъде подновена във футболните среди, селекционерът заяви: "Най-вероятно ще се заговори за това. Нищо не мисля по въпроса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички