ПАОК търси съотборници на Бербатов сред националите ни


ПАОК търси съотборници на Бербатов сред националите ни

1119 0

В деня на грандиозното представяне на Димитър Бербатов като футболист на ПАОК емисари на гръцкия клуб бяха пратени да наблюдават български национали, които евентуално да станат съотборници на голямата звезда на родния футбол на стадион "Тумба" от зимата, съобщава "24 часа".

Емисари на ПАОК изгледаха европейската квалификация България - Норвегия на Националния стадион "Васил Левски". В списъка за потенциални нови попълнения в тима на Игор Тудор явно фигурират и имена от настоящия национален отбор на България.

Евроквалификацията в София проследиха и съгледвачи, работещи за италианския Киево и немския Волфсбург.

От БФС превърнаха мача в още по-мащабно и интересно футболно събитие. Преди двубоя на пистата на "Васил Левски" дефилираха отборите, шампиони в различните възрасти от системата на детско-юношеския футбол в България - по екипи и със спечелените от тях купи.

За първи път на български мач на зрителите на терена бе представена и тактическата постройка на двата отбора, успоредно със съобщаването на титулярите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички