Отново излъгани! Боби Михайлов през 2013: Това е последният ми мандат


Отново излъгани! Боби Михайлов през 2013: Това е последният ми мандат
Снимка: БГНЕС

2924 0

Отново излъгани. Това е един от изводите, които можем да си направим след преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС. По този начин той ще остане в БФС поне до 2022 година, а неговото управление започна през 2005 година. Но само преди няколко години бившият вратар беше категоричен - няма повече да се кандидатира за президент на футбола в България.

В интервю за спортно шоу "Гонг" по "Дарик Радио" през 2013 година Борислав Михайлов беше категоричен, че ще се кандидатира за само още един мандат, начело на Българския футболен съюз. Този мандат вече беше изкаран, но Михайлов отново се кандидатира през 2018 година и отново спечели. Ето и думите му тогава пред "Дарик Радио".

"Със сигурност ще се кандидатирам. Направихме много неща за осем години, които обаче много хора не ги виждат. Трябва ми още малко време да довърша всички проекти, особено тези свързани с УЕФА, за базата, за развитието на детския и женския футбол, за съдийската конвенция. Това сме го спечелили аз и моите колеги и искам да си го довърша. Така че, ако хората преценят, че искат да съм още един мандат президент на БФС, ще го правя както досега.

Това обаче ще ми бъде последният мандат, защото това не ми е самоцел. Винаги съм го казвал. Аз съм отговорен човек и съм се хванал да направя нещо за българския футбол заедно с моите колеги. Ако ме изберат още веднъж ще работим заедно, но само още един мандат", каза тогава Борислав Михайлов.

"Абсолютно съм категоричен! После който иска да дойде, ако има млади хора, които искат, ще им помогна, ще ги вкарам в работата, защото това не е толкова лесно и е една от най-ветровитите позиции в българския футбол", каза още Михайлов в спортното шоу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички