От ЦСКА 1948 коментираха възможността да наемат и Стойчо Младенов


От ЦСКА 1948 коментираха възможността да наемат и Стойчо Младенов
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1258 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира подозренията на фенове на ЦСКА, че Стойчо Младенов може да стане поредният, работил на "Българска армия", който се присъединява към техния клуб.

"Не виждам как Стойчо Младенов би влязъл в спортно-техническия екип, който в момента е напълно окомлектован. Специалист като Стойчо Младенов обаче със сигурност може да помогне на клуба. Не искам да сея омраза и злоба - ако даден човек смята, че отборът на "Българска армия" е повече в сърцето му като ЦСКА, това е негов избор", коментира Гьонов пред 7/8 TV.

"Иска ми се да се спре с това постоянно сравняване - те какво правят, ние какво правим. Нашата цел е да имаме отбор на феновете и легендите. Това са хората, които трябва да държат акциите и да управляват - чист клуб. Всеки може да стане собственик на клуба. В Левски от около година започнаха да вървят по този модел, но първи в България го въведохме ние", каза още той.

"Така че, каквото се случва в клуба на "Българска армия", нека си се случва. Ние си гледаме нашия отбор. Да, играем в Бистрица, а не в Борисовата градина. Опитваме се да направим максималното там - специален брандинг, фудкорнери, подменихме тревното покритие", завърши шефът. А ето какво любопитно разкритие за Любо Пенев направи той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички