От 5 държави искат любимеца на феновете в Славия


От 5 държави искат любимеца на феновете в Славия

1124 0

Нападателят на Славия Сердер Сердеров разкри, че иска да си намери по-силен отбор. Това обаче ще стане, след като руснакът изпълни договора си с "белите".

Сердеров, който е избран от феновете за най-добър играч за годината, разкри, че интерес към него има от много клубове, включително и от руския Урал, където треньор е Александър Тарханов.

"Както всеки футболист, и аз искам да се развивам. Агентът се занимава с това, аз мисля за футбол. Може да се окажа в Русия, чух, че има и два варианта за чужбина - в Чехия и Полша. Говорят за Турция и Португалия. Но първо трябва да си изпълня контракта със Славия, където ми имат доверие. В Европа мога да кажа, че вече съм се подготвил, научих английски и български. Семейството ми се чувства добре. На мачовете постоянно има скаути на европейски клубове. Като цяло, най-важното е да играя, без значение в Русия или в Европа", коментира Сердеров пред "Чемпионат".

Футболистът призна, че е дошъл в България заради Тарханов и когато двамата са пътували за Русия заедно, единият за да започне работа в Урал, а другият на ваканция, са разговаряли за привличането на играча в клуба на руския треньор.

"Пожелахме си късмет. Говорихме за това, че мога да заиграя в Урал. Но на мен ми остават още шест месеца от договора със Славия", посочи нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички