Ошамариха ни: Отбор, който пуска 3 гола от Люксембург, е за аматьорска лига


Ошамариха ни: Отбор, който пуска 3 гола от Люксембург, е за аматьорска лига
Снимка: БГНЕС

2069 0

Крясъците срещу националния отбор в България си ги очаквахме и не ни изненадват. Затова по-интересно ни е какво мислят в Европа за шокиращата победа на "лъвовете" над Люксембург с 4:3.

Sportlive.bg попадна на сериозна дискусия сред феновете на популярен руски сайт по повод квалификацията за Мондиал 2018, която никого не остави развнодушен. Споделяме с вас най-интересните от изказванията, за да узнаете как ни виждат отстрани.

Безспорно най-неприятен е коментарът, гласящ: "Национален отбор, който пуска три гола от Люксмебург, трябва да бъде пратен в аматьорска лига".

Но вижте и останалите:

"Отборът на Люксембург е много добър! Събран е млад колектив, който не се страхува да играе атакуващо. Футболистите от този тим са недооценени на трансферния пазар. Уверен съм, че ще вземат точки на фаворитите в групата и не е изключено да се борят за третото място. Това, разбира се, не оправдава лошата организация на българския отбор. Ако Ивелин не беше вкарал от пряк свободен, то те можеха и да загубят".

"Недейте да подценявате Люксембург! Там са подбрани чудесни млади футболисти, които играят в прилични европейски клубове (Лион, Метц, Санкт Гален). 18-годишният Бонерт, който вкара третия гол, играе за Шалке 2".

"Българите подцениха съперника, затова и си платиха (почти)".

"Колко много е паднала България. През 90-те блесна на световно първенство, а сега не може да се противопостави на Люксембург".

"Изглежда Люксембург е вкарал на България толкова, колкото за цялата си история".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички