Официално: Спортист Своге представи Георги Чиликов


Официално: Спортист Своге представи Георги Чиликов

2008 0

Георги Чиликов е новият старши треньор на Спортист Своге. Двете страни се договориха за съвместна работа през предстоящия сезон 2023/24 във Втора лига, обявиха от тима.  До няколко дни ще бъде обявен планът за лятна подготовка на отбора.

За последно бившият нападател бе част от щаба на Димитър Димитров-Херо в Спартак Варна. Преди това работи като старши треньор в Черноморец Бургас и Арда Кърджали.

Чиликов започва треньорска работа през 2012 година, като преминава последователно през Нефтохимик, Черноморец, Ботев Пловдив, Левски, Лудогорец, Иртиш Павлодар, Берое Стара Загора и Арда, като помощник, преди да стане старши треньор на отбора от Кърджали.

Престоят при "шоколадите" би бил неговият трети като старши треньор, след тези начело на Арда Кърджали (2021) и Черноморец Бургас (2021-22).

Припомняме, че на 9 юни Спортист загуби баража за място в Първа лига от Берое с минималното 0:1, като и старозагорци също имат нов наставник, който дълго време е работил в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички