Официално: Спартак Варна представи Росен Кирилов, а той се прицели в първото място във Втора лига


Официално: Спартак Варна представи Росен Кирилов, а той се прицели в първото място във Втора лига
Снимка: spartakvarna.bg

812 0

Втородивизионният Спартак Варна има нов старши треньор - днес, 17-и януари, Росен Кирилов официално бе представен на поста и даде пресконференция.

*"Соколите" са на втора позиция във Втора лига с актив от 36 точки - пет по-малко от лидера Септември София!

Кирилов иска първото място

"Спартак Варна е най-титулуваният отбор във Втора лига и мисля, че в момента е с най-добрите условия и трябва да е на първо място", започна 51-годишният Кирилов, а след това допълни:

"Това трябва от първия ден да се набие в главите на футболистите - че гоним на всяка цена първото място, а не само да влезем в Първа лига. Ясно е, че и вторият в класирането влиза, но основната ни цел е да станем първи".

Росен Кирилов иска първото място със Спартак Варна

"Сигурен съм, че през пролетта ни чакат тежки битки и ще ги спечелим заедно всички тук и с помощта на феновете. Чувствам се комфортно на тази позиция, все пак съм водил четири отбора в Първа лига и съм бил помощник в ЦСКА и Славия", припомни Росен Кирилов.

"Спартак е отбор с много големи традиции в българския футбол и това ме накара да приема без дискусии. Където и да съм бил, съм опитвал да работя с наличните играчи и в движение, ако е необходимо, да се променя. Имам представа от отбора, а и все пак има време до първия официален мач. Започваме да работим от днес, за да постигнем желания облик", зарече се новият наставник на Спартак Варна.

*Официалният дебют на Кирилов начело на варненци ще бъде след точно един месец - на 17-и февруари (домакинство на Черноморец 1919).

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички