Официално: Най-култовият БГ треньор изненадващо остана без отбор


Официално: Най-култовият БГ треньор изненадващо остана без отбор
Снимка: Lap.bg

3235 0

Изненадваща новина бе оповестена от втородивизионния Янтра Габрово след края на сезон във Втора лига. Тимът се раздели със своя старши треньор Велислав Вуцов. Това бе съобщено на официалния сайт на клуба, като не е посочена конкретна причина.

От габровския тим пишат, че се разделят с изключително топли чувства с наставника, като му пожелаха здраве и успехи. 56-годишният специалист пое Янтра в края на сезон 2022/23 в доста тежък момент, когато клубът се бореше за оцеляването си, като бе с ключови заслуги да остане в професионалния футбол.

Янтра и Велислав Вуцов се разделиха

Още: Вили Вуцов вече има жена до себе си? Дамата е с 11 години по-млада от него (СНИМКА)

Ето и цялото съобщение от Янтра, с което бе изпратен Вили Вуцов:

Янтра и Вили Вуцов се разделиха

"Велислав Вуцов преустановява работата си в Янтра след края на сезона и няма да води „ковачите“ в новата кампания.

ОФК Янтра се разделя с 56-годишния специалист с изключително топли чувства. Вили Вуцов се съгласи да поеме треньорското кормило на Янтра в много труден момент в края на сезон 2022/2023 и имаше важен принос за запазването на мястото на тима в професионалния футбол. В изминалия шампионат под негово ръководство Янтра изигра паметни мачове. Не особено убедителен втори полусезон обаче отреди на отбора 8-мо място в крайното подреждане.

Още: Безумие! Викове срещу БФС - глоба 3 000, призоваваш фенове да пребият съдия - глоба 2 500

Вили Вуцов беше част от развитието на проекта Янтра и му благодарим за отдадеността, професионализма и енергията, която вложи. Убедени сме, че връзката му с Габрово – родният град на неговия именит баща, ще остане силна. От сърце му желаем преди всичко здраве. Вярваме, че зарядът, който носи, ще му донесе успех и късмет и в следващите предизвикателства, които го очакват. Янтра ще продължи своя възходящ път на развитие и благодарим на Вили, че беше с нас през изминалата една година" - гласи то.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички