Официално и ден преди сблъсъка с ЦСКА: Арда Кърджали взе бивш футболист на Берое


Официално и ден преди сблъсъка с ЦСКА: Арда Кърджали взе бивш футболист на Берое
Снимка: facebook / FCARDA

1557 0

На 13-и декември 2023-та година ръководството на Берое обяви, че се разделя с Густаво Каскардо, а като основание за прекратения му договор тогава бяха изтъкнати 'лични причини'.

Каскардо вече е футболист на Арда

В днешния 27-и февруари, ден преди гостуването на ЦСКА за Купата на България, от Арда Кърджали обявиха, че 26-годишният краен бранител е подписал договор с тях за 2.5 години!

Бразилецът вече е преминал успешно през задължителните медицински прегледи. До момента той е носил екипите на Кампинензе, Ботафого и Португеза, а за Берое може да се похвали с 3 асистенции в общо 34 мача във всички турнири.

ОЩЕ: Официално: Арда обяви новия треньор - бивш наставник на ЦСКА 1948 ще му е помощник!

Ето какво гласи цялата публикация на Арда Кърждали:

"АРДА привлече бразилски защитник

Ръководството на ПФК АРДА привлече бразилския защитник Густаво Каскардо. Бранителят премина успешно медицинските прегледи, след което се разбра със спортния директор Ивайло Петков и двете страни подписаха договор за две години и половина.

Каскардо е роден на 24 март 1997г. За последно той игра за Берое, а преди това е носил екипите на бразилския Кампинензе, Ботафого, Португеза. Той има и два мача за бразилския национален отбор до 20г.

Ръководството на ПФК АРДА, треньорите, футболистите и феновете пожелават много успех на Густаво Каскардо с екипа на АРДА".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кой ще замени Фернандо Каранга в мача на ЦСКА за Купата на България - вариантите са два?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички