Официално: Бивш директор в ЦСКА влезе в битката за БФС - кандидатите вече станаха 8


Официално: Бивш директор в ЦСКА влезе в битката за БФС - кандидатите вече станаха 8
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3523 0

Третодивизионният клуб Гигант Съединение издигна кандидатурата на футболния мениджър Петьо Костадинов за президент на Българския футболен съюз!

Вече станаха 8!

"На свое заседание на 14-и февруари 2024-та година Управителният съвет на сдружение ОФК Гигант Съединение взе единодушно решение да издигне кандидатурата на господин Петъо Борисов Костадинов за президент на Българския футболен съюз на насрочения за провеждане на 15-и март 2024-та година извънреден Конгрес на Българския футболен съюз", обяви президентът на Гигант - Добри Козарев, по време на пресконференция.

ОЩЕ: Георги Иванов обясни защо се кандидатира за президент на БФС

"Пълният комплект от документи ще бъдат официално входирани днес в деловодството на Българския футболен съюз", допълни той.

Петьо Костадинов

Така Петьо Костадинов се превръща в осмия кандидат за президент на БФС (след Димитър Бербатов, Михаил Касабов, Георги Иванов - Гонзо, Георги Градев, Христо Крушарски, Манол Иванов и Илиан Стоянов).

Кой е Петьо Костадинов?

Той е бивш търговски директор на ЦСКА (от времето на Илия Павлов).

Петьо Костадинов

60-годишният Костадинов е и бивш армейски офицер. Специализирал е журналистика в СУ "Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работи във вестниците "Народна армия" и "Труд".

ОЩЕ: Манол Иванов се изказа срещу Гонзо и Касабов и се зарече да няма привилегии за Левски, ако бъде избран за президент на БФС

Член е на Международната асоциация на спортните журналисти и е бивш член УС на волейболен клуб ЦСКА, както и на клуб по акробатика ЦСКА.

Петьо Костадинов е лицензиран Агент на ФИФА, а също и оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. От друга страна е учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти!

*Четете всички последни новини около предстоящия Конгрес на БФС в SportLive.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички