Очерненият Марек в мисия "Сървайвър" в Хасково


Очерненият Марек в мисия "Сървайвър" в Хасково

2443 0

Хасково ще търси задължителна победа при днешното си домакинство на Марек. Новаците в "А" група затънаха в класирането и изходът от днешния двубой на "Ямача" до голяма степен ще се окаже решаващ за това кой от двата отбора ще запази шансовете си за оцеляване. Те заемат последните две места в таблицата - Хасково е 12-и с 4 точки, докато Марек е на 11-а позиция с 9.

Новият треньор на Хасково Емил Велев е амбициран да прекъсне черната серия на отбора, който допусна седем поредни загуби. На "Ямача" до последно ще треперят за халфа Олег Шалаев. До късно снощи в Хасково чакаха документите на руснака, с които да бъде картотекиран в БФС. Шалаев попадна в разширения състав за двубоя, като до последно Кокала ще чака зелена светлина от "Иван Асен II" за да го пусне в игра.

Наставникът на Хасково няма да може да разчита на контузените Ковачев, Крумов и Райнов. Очаква се Велев да заложи на схема 4-1-4-1, като на върха на атаката ще действа опитният Емил Ангелов.

След санкцията на БФС и намесването на дупнишкия отбор в уговорени мачове, от Марек ще опитат да изчистят името си с добра игра и победа в Хасково. За днешния мач в титулярния състав на дупничани се завръща капитанът Милен Лахчев, чието наказание изтече. Крилото Петър Тончев обаче вероятно ще пропусне и този мач. Наставникът на тима Тенчо Тенев отново ще заложи на двама чисти нападатели в състава в лицето на Крум Бибишков и Еньо Кръстовчев.

В предишния кръг Хасково падна с 1:3 при визитата си на Лудогорец. В същото време Марек загуби у дома с 0:2 от Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички