О, боже! Христос ще играе в българския елит!


О, боже! Христос ще играе в българския елит!

1145 0

Гръцкият ляв защитник Христос пристигна в отбора на „Монтана”, където го очакваха вече от една седмица. Футболистът е на 25 години и е със статут на свободен агент. От ръководството на „Монтана” не уточняват къде за последно е играл футболистът.

Днес той проведе тренировка с тима на Стевица Кузмановски, като се очаква играчът да подпише веднага договор, без да мине пробен период. По всяка вероятност гръцкият защитник ще вземе участие в контролата на „Монтана” срещу „Спартак” (Плевен), която е в петък.

Дебют начело на „Спартак” пък ще направи новият старши треньор на тима Ферарио Спасов. Специалистът е постигнал споразумение със спонсора Иван Динов и ще замени на поста Диян Дончев, обобщава вестник "Монитор". Официалното представяне на Феро ще бъде в четвъртък от 18.00 часа на стадион „Плевен”, а ден по-късно той ще изведе тима в контролата срещу „Монтана”.

В същото време тимът на „Пирин” също предвижда да проведе контролен мач в паузата на първенството. Възпитаниците на Стефан Генов ще премерят сили с израелския „Макаби” (Явне), като двубоят ще бъде в събота, когато е последния ден от лагера на „орлетата” в Банско. Проверката е от 11.00 часа на терените на „Евима”, а веднага след това благоевградчани се прибират и започват подготовката си за мача с „Ботев” (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички