Новата А група започна с подвеждащо 0:0


Новата А група започна с подвеждащо 0:0

1560 0

Локомотив (Горна Оряховица) се завърна в българския футболен елит след 21-годишно изгнание с равенство 0:0 в "домакинството" си на Нефтохимик в първия мач от първия кръг на новата Първа професионална лига.

Срещата между новаците, заслужили служебно елитен статут, се изигра на стадион "Локомотив" в пловдивския парк "Лаута", тъй като съоръжението в Горна Оряховица се ремонтира в момента, за да отговаря на стандартите на А група.

Немалко фенове от Североизтока се бяха стекли по трибуните да подкрепят "железничарите", които през миналия сезон се радваха на прилична посещаемост, особено при положение че ставаше въпрос за Б група.

Въпреки че не си отбелязаха голове, Локомотив (ГО) и Нефтохимик всъщност изиграха доста приятен за окото мач с много положения, като само липсата на класа в завършващата фаза лиши публиката и зрителите пред екраните от попадения.

Вратарите също се отчетоха с няколко блестящи намеси, а като цяло символичните домакини могат повече да съжаляват за нулевото равенство, защото до последно преследваха победата.

В самия край на първата част Локомотив пропиля най-чистото си положение, когато Мартин Кавдански на два метра пред празната врата някак си успя да не отбележи, стреляйки в тялото на падналия вратар Стоян Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички