Нова телевизия ще излъчва "А" група


Нова телевизия ще излъчва "А" група

1683 0

"Нова Броудкастинг Груп" спечели телевизионните права за излъчване на българското футболно първенство, Купата и Суперкупата на страната.

Това стана факт, след като "Футбол Про Медиа“ ООД, която държи правата на срещите, прекрати договора си с ТВ7 заради неизплащане на определени суми.

Така Нова, Диема и Нова Спорт ще предават по няколко мача във всеки кръг от шампионата в „А“ група. Първият двубой е още утре. Футболните фенове ще могат да гледат дербито Лудогорец – ЦСКА в ефира на Диема. На следващия ден каналът ще покаже и срещата Левски – Ботев (Пд).

„За мен е чест и съм много щастлив, че "Нова Броудкастинг Груп" заслужи доверието да излъчва мачовете от българското футболно първенство и Купата на страната за следващите два сезона. Ние ще работим активно и в партньорство с всички страни, за да привлечем интереса на още повече почитатели към "А" група, което вярваме, че ще допринесе за развитие на българския футбол като цяло. Вече може да предложим на феновете изключително богато и разнообразно футболно съдържание – най-оспорваните двубои от елита на българския футбол, както и най-доброто от английския футбол”, коментира главният изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп" Дидие Щосел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички