Нов в ЦСКА 1948 изуми: Искам да стана шампион тук, да спечелим всички мачове до края


Нов в ЦСКА 1948 изуми: Искам да стана шампион тук, да спечелим всички мачове до края
Снимка: LAP.bg

1643 0

Едно от новите попълнения на ЦСКА 1948 Реян Даскалов говори пред клубния сайт. Той коментира преминаването си в софийския отбор, след което призна и за много амбициозни цели и желания. Даскалов призна, че иска да стане шампион с ЦСКА 1948, както и че се надява до края на сезона да победи във всички мачове. Освен това той разкри на коя позиция е най-полезен.

"Преминаването ми в ЦСКА 1948 се случи много бързо, без никакви усложнения. Разбрахме се бързо за условията, срока на договора. Мисля, че направих крачка напред в кариерата си. Избрах ЦСКА 1948, тъй като за мен това е добър отбор, има доста качество в състава. Стилът на игра ми допада. Искам да помогна на тима с моите качества.

Амбициите ми винаги са високи, дори искам да стана шампион. Надявам се да спечелим всички мачове до края и да сме възможно най-високо в класирането. Продължавам да работя, да давам всичко от себе си и се надявам да стана един от лидерите на ЦСКА 1948. В полузащитата мога да използвам целия си потенциал от качества, докато като десен бранител нямам такава скорост. Целият си потенциал мога да покажа, като дефанзивен полузащитник.

Познавам се с всички момчета в отбора - или сме били съперници, или сме играли някъде заедно. Радвам се, че ще мога да играя с Ивайло Чочев. Според мен има какво да науча от него" - заяви Даскалов. Съвсем скоро обаче Ивайло Чочев може да се завърне в Италия с много трудна мисия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички