Николай Митов нанесе първо поражение на Черно море и Гонзо в Първа лига


Николай Митов нанесе първо поражение на Черно море и Гонзо в Първа лига
Снимка: БГНЕС

1726 0

Септември (София) осъществи най-голямата изненада в Първа лига, след като разби доскорошния лидер Черно море с 4:1 на стадион "Тича".

Още в 6' гостите от столицата поведоха с гол на Мартин Тошев. Това беше единственият точен удар на отбора за първата част, но беше достатъчен за 0:1 до почивката. Черно море имаше няколко шанса да изравни, но ги пропиля.

В 54' положението на отбора, воден от Георги Иванов - Гонзо, след като Хасани си изкара директен червен картон. Само 2 минути по-късно Борис Галчев удвои и даде солиден аванс на своите.

Георги Илиев успя да върне едно попадение и Черно море се втурна да изравнява, но в 81' и 93' Тошев и Крис Гади оформиха крайното 4:1.

Това беше първа загуба за отбора на Черно море, който загуби лидерската си позиция за сметка на ЦСКА - 16 срещу 14 точки. Септември пък записа първа победа след 3 поредни загуби, а Николай Митов започна отлично начело на столичния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички