Николай Киров си тръгна от ЦСКА 1948


Николай Киров си тръгна от ЦСКА 1948
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2717 0

Николай Киров няма да продължи да води ЦСКА 1948 през новия сезон. Това обяви самият той след последния мач на "червените" за сезона и пропуснатия шанс за участие в бараж за Лигата на конференциите. ЦСКА 1948 завърши наравно срещу Локомотив Пловдив и остана зад Берое в класирането.

„Като двубой първо. Лошо начало за нашия отбор. Доста смутени първи десетина-петнадесет минути. Допуснахме доста елементарни грешки, откъдето дойде и повеждането на Локомотив Пловдив. Постепенно в мача нещата се нормализираха. През втората част ги доминирахме териториално. Съумяхме да създадем няколко ситуации, съумяхме да отбележим гол, но, за жалост, явно не ни достига“.

„Винаги има разочарование, когато си можел да направиш нещо по-запомнящо се. Имах доста откровен разговор с момчета в съблекалнята. Като си припомним само ситуацията, в която специално аз и моят екип започнахме работа в този клуб, бе доста трудно. Благодарение на състезателите излязохме от доста трудни ситуации. Хубаво е да има по-добър завършек, но живота продължава“.

„Не можем да кажем, че един мач е бил решаващ. Решаващо беше, че постоянно бяхме догонващи откъм точки. Стартирахме с една точка в шестия кръг. Доста е трудно през целия сезон. Съумяхме да достигнем отборите, от които изоставахме, но една точка не ни достигна“.

„Моят ангажимент към ЦСКА 1948 приключи. Ще търся ново предизвикателство“, заяви Киров след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички