Николай Бодуров псува като каруцар


Николай Бодуров псува като каруцар

2547 0

Нервите на Николай Бодуров отново не издържаха. Футболистът на Фулъм, известен с буйния си нрав, се разпсува каруцарски във "Фейсбук" само два дни след историческия срам с Малта насред София.

Бодуров, който след мача чистосърдечно призна „Насрахме се", вместо да си замълчи виновно, атакува абонатите си във "Фейсбук" с обиди, след като му бе потърсена сметка за слабото представяне, пише "Меридиан мач".

От показаните снимки ясно се вижда как един негов приятел му пише „Вие сте срам за България". Отговорът на Бодуров е доста далеч от добрия тон: „Е*и си майката проста. И ти си срам за родителите ти".

В другата снимка е приложена друга комуникация с приятел, на име Емо Павлов. В нея Бодуров е малко по-смирен и не използва откровени псувни, но въпреки това не липсват и обиди. Дискусията е приключена от национала с обръщението „Ае дърпай, селяк".

Очевидно е, че националите ни никак не търпят на критика, след като в дните преди двубоя с Малта, вместо да се готвят за битката, заляха медийното пространство с прочувствени декларации. Когато обаче добрият тон бъде прескочен, при това по отношение на феновете, ситуацията вече е доста по-сериозна и обидна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички