Нико Ковач: България е тежък противник, заплаха №1 е Попов


Нико Ковач: България е тежък противник, заплаха №1 е Попов

2782 0

Селекционерът на Хърватска Нико Ковач очаква труден мач в евроквалификацията срещу България на 10 октомври в София. Специалистът определи съперника като "тежък" и сподели, че очаква гореща атмосфера по трибуните. Въпреки това той е категоричен, че подмладеният му отбор е добре подготвен и е готов за най-големите предизвикателства.

"България е истинско изпитание, чака ни тежко гостуване. Те са един отбор, който върви по добър път, през последните 10 години бяха в голямата конкуренция и създадоха сериозен отбор, както е видно от факта, че Лудогорец играе в Шампионска лига. От този тим в националния бяха поканени шестима играчи", коментира Ковач на пресконференция преди мача и продължи.

"Очаква ни тежък противник и гореща атмосфера. Ще бъде голямо предизвикателство, но съм уверен, че ние сме добре подготвени. Момчетата знаят, че това е ключов мач, след който можем да си отдъхнем, защото да направиш добър резултат като гост е голяма работа".

Наставникът на хърватите похвали българските легионери и отличи капитана Ивелин Попов.

"Въпреки че те не разполагат с футболистите, които имаме ние, тези, които играят в големи клубове, са качествени. Най-голямата заплаха за нас ще дойде отдясно, защото те са много офанзивни, а най-опасен е капитанът Попов. Ние трябва да бъдем добре подготвени физически и психически, така че ако подходим правилно, няма да имаме проблем", категоричен е Ковач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички