Напрежението се покачва - Арда Кърджали отговори на Крумовград: Научете се да приемате думата НЕ


Напрежението се покачва - Арда Кърджали отговори на Крумовград: Научете се да приемате думата НЕ
Снимка: facebook / FCARDA

602 0

Ръководството на Арда Кърджали написа дълга публикация в социалните мрежи относно разногласията с колегите си от Крумовград.

Предисторията

Ден по-рано "жълто-сините" излязоха с позиция, базирана на отказа на "небесносините" да им предоставят стадиона си за домакинствата през следващия сезон в Първа лига.

От Крумовград обвиниха Арда в липса на аргументи и припомниха, че до голяма степен са издържали отбора, когато се е подвизавал в Трета и Втора лига...

Отговорът

От Кърджали са категорични, че "през тези години ние сме получавали финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете".

стадион на Арда Кърджали

"Тази седем цифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свои собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува".

"Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас", призоваха кърджалийци и допълниха: "вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна".

Ето какво гласи цялата публикация на Арда Кърджали:

"Позиция на ръководството на ПФК АРДА

До "персоните с ясен статут" от ПФК Крумовград

Уважаеми господа, първо искаме да Ви поздравим с постигнатите успехи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите в момента, ПФК АРДА го извървя преди много години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме искали нищо даром. Вие твърдите, че сте били инвестирали седем цифрена сума в АРДА. Тук е моментът да отбележим, че ние като ръководство издържаме ПФК АРДА в последните три години. Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете на ПФК АРДА. Тази седем цифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свои собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние говорим изцяло за управлението на клуба под наше ръководство. Тук е мястото да отбележим, че освен първия отбор на ПФК АРДА, ние издържаме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя шанс да играят на АРЕНА АРДА. Ние, като ръководство на клуба инвестираме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме възможност за развитие на школата. Така ние не чукаме на чужди врати и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от ръководството на ПФК АРДА. Редно е да Ви попитаме, защо му се обаждате по 10 пъти на ден и искате разрешение да играете на АРЕНА АРДА, при положение, че твърдите, че е персона с "неясен статут"? Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас. Запомнете: АРЕНА АРДА е бил, е и ще бъде дом единствено на ПФК АРДА. Пожелаваме Ви успех и бъдете здрави!

П.С. Също така вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички