"Намигна" ли Алекс Колев на Левски след двата гола във вратата на Ботев Пловдив?


"Намигна" ли Алекс Колев на Левски след двата гола във вратата на Ботев Пловдив?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12144 0

До 14-и февруари усилено се твърдеше, че Алекс Колев е напът да се присъедини към родния гранд Левски.

Навръх Трифон Зарезан обаче, ръководството на Крумовград излезе с официална позиция по темата и сложи край на спекулациите.

"Намигна" ли Колев на Левски?

В днешния 17-и февруари 31-годишният нападател вкара два гола във вратата на Ботев Пловдив в мача от 21-вия кръг на Първа лига (първото му попадение беше феноменално - ВИДЕО).

"Ботев Пловдив ни надигра, но важен за нас е резултатът. С оглед на контролите, които изиграхме, показахме добри игри. За нас важни са трите точки. Доста специален мач за мен. Имам голямо уважение към феновете на Ботев Пловдив, към клуба. Както видяхте и на двата гола не се зарадвах и мисля, че го показах", обясни Колев след последния съдийски сигнал, цитиран от "Dsport".

Крумовград

Той има договор с Крумовград до 30-и юни 2025-а година, а на въпрос за бъдещето си отговори, че остава в тима до идното лято, а "след това ще видим", намеквайки, че е отворен към идеята да осъществи трансфер:

"Оставам в Крумовград до лятото, а след това ще видим какво ще се случва".

*С двете си попадения във вратата на "канарчетата" Алекс Колев вече има 8 от началото на сезон 2023/24 и е на второ място в голмайсторската класация в Първа лига. Пред него е единствено Георги Николов!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емил Спасов за един от футболистите на Николай Костов: Не го харесвам и той не заслужава да играе в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички