Националите видяха и разбраха как да бият Люксембург (ВИДЕО)


Националите видяха и разбраха как да бият Люксембург (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1391 0

Първият съперник на България в световните квалификации за Мондиал 2018 в Русия - Люксембург, игра контрола в петък вечерта, а в събота пристигна в България, 3 дни преди мача на стадион “Васил Левски”.

Българите пък имаха възможност веднага да видят актуалното състояние на Люксембург, след което да анализират слабостите на съперника при поражението с 1:3 от Латвия 4 дни преди квалификацията в София.

Още в 3-ата мин латвийците хванаха защитата на Люксембург неподготвена - след пробив отдясно и центриране зад гърба на двамата в центъра на отбраната Икауниекс се промъкна сам на задна греда и вкара на празна врата.

После обаче Люксембург нацели греда и изпусна 100-процентов шанс. Даниел да Мота изравни за Люксембург с шут от границата на наказателното поле в 46-ата мин. Още в 47-ата обаче имаше нова нескопосана проява в отбраната на съперника ни и Зюзин вкара за 2:1 за Латвия.

Пак той направи 3:1 в 51-ата след хубави финтове и завършващ удар./24 часа


Video Latvia 3-1 Luxembourg Highlights... by samozaonekojeznam

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички