Националите събраха 7000 долара за Дарин


Националите събраха 7000 долара за Дарин

1220 0

Футболните ни националите свършиха поне едно полезно нещо в последните дни. Те подадоха ръка на Дарин Тодоров и събраха нужните средства, за да може юношата на "Левски" да продължи лечението си, което продължава вече няколко години.

Вратарят Николай Михайлов, който взе присърце благородната кауза, съобщи за изпълнената мисия на официалната си страница във "Фейсбук".

"Искам да благодаря на моите съотборници от Националния тим и на Българския футболен съюз, че застанаха до мен зад каузата да помогнем на Дарин. Всички заедно успяхме да съберем сумата от 7000 долара за първата му процедура в Анкара. Но са необходими още три пъти по толкова за следващите. Така че моля всеки, който има възможност, също да се включи в благородната инициатива", написа Ники Михайлов.

Роденият през 1987 година Дарин Тодоров се нуждае от четири специализирани възстановителни процедури в турската столица Анкара, като специалистите дават големи гаранции за пълно възстановяване и завръщане към нормалния ритъм на живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички