Националите се разделиха на групи, не си говорят


Националите се разделиха на групи, не си говорят
Снимка: Иван Йочев

2808 0

Логично и без да е никаква изненада, атмосферата в националния ни отбор след загубите от Хърватия и Норвегия е сериозно отровена.

Футболистите са се разделили на групички, като някои от тях дори не говорят помежду си, пише "Меридиан Мач". Най-нацупени на селекционера Любо Пенев са лидерите на тима - Ивелин Попов, Станислав Манолев и Николай Бодуров.

Бившите съотборници в Литекс са крайно недоволни от отношението на треньора към тях. Според хора, които бяха в делегацията ни в Осло, тримата дори не са се напрягали срещу норвежците. Въпреки че Бодуров вкара гол, той направи куп вересии в защита. Заедно с Попето, Манолев и Бодуров са близнаците Миланови и Петър Занев. Всички те са от т.нар. „ловешка група". От другата страна пък са момчетата от Лудогорец, повечето от които обаче не получават шанс от Любо. Изключение са само Светльо Дяков и Йордан Минев.

Много от футболистите пък са крайно недоволни, че вместо да видят семействата си и близките си, бяха ангажирани от Пенев на десетдневния лагер, без дори да запишат минутка за националния отбор. Такива бяха случаите на Тодор Неделев, Симеон Славчев, Александър Александров и Йордан Христов.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички