На Локо (Сф) не му върви при Никола Попов


На Локо (Сф) не му върви при Никола Попов

1924 0

Локо (София) е в серия от 9 поредни мача без загуба за първенство. За последно "червено-черните" паднаха при гостуването си на Лудогорец (1:5) на 30 ноември миналата година.

С оглед обаче на съдийското назначение - Никола Попов, в "Надежда" трябва да са силно притеснени дали на тази поредица от успешни мачове няма да бъде сложен край, пише вестник "Тема спорт".

Той е свирил досега 12 мача на "червено-черните" в А група. В тях те са постигнали само 2 победи при 3 равенства и цели 7 загуби, а головата разлика е 9:17. За "железничарите" арбитърът от столицата не е отсъждал дузпа. Попов е дал 2 дузпи против Локомотив, които са превърнати в голове.

Попов е ръководил 7 срещи на "канарчетата" в елита, в които те имат 5 победи и 2 загуби. Той е отсъдил една дузпа в полза на Ботев, като тя е реализирана. Срещу пловдивчани Попов не е отсъждал най-тежкото наказание.

Никола Попов е свирил веднъж мач за първенство между двата отбора на 20 юли 2014 година в Пловдив, когато Ботев побеждава с 1:0. Срещата е от първия кръг този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички