Мъри Стоилов отговори за Ференцварош и сравни гранда с Левски


Мъри Стоилов отговори за Ференцварош и сравни гранда с Левски
Снимка: Lap.bg

2521 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заяви, че досега не е търсен от унгарския Ференцварош, за да поеме тима. Вчера се появиха слухове, че българинът ще замени Станислав Черчесов, който бе уволнен след унизително отпадане от квалификациите в Шампионска лига.

"Фради" падна с 0:3 у дома от КИ Клаксвик от Фарьорски острови, което "изяде главата" на Черчесов. Сега грандът има временен наставник.

"Прочетох информацията, но няма никакъв официален контакт с мен. Няма как да коментирам нещо, което не се е случило", заяви Стоилов пред "Мач Телеграф".

Запитан дали все пак би приел оферта от Будапеща, ако такава постъпи, той заяви: "Ференцварош е като Левски. Най-големият клуб в страната си".

Стоилов е безработен от април, когато напусна Левски по свое желание. Оттогава насам той бе свързван с няколко европейски клуба, но до назначение не се стигна. През юни Стоилов каза, че няма проблем с чакането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички