Мъри: Стоичков свърши страхотна работа като селекционер на България


Мъри: Стоичков свърши страхотна работа като селекционер на България

1223 0

Един от най-добрите треньори на България - Станимир Стоилов, се изказа изключително ласкаво за своя предшественик начело на националния ни отбор - Христо Стоичков. Наставникът на Астана увери, че Футболната федерация на Казахстан няма да сгреши, ако назначи Камата за национален селекционер.

"Христо Стоичков бе селекционер на България и свърши страхотна работа там. Той е много добре запознат с футбола, а авторитетът му на човек, който е известен в цял свят, може значително да помогне за популяризирането на казахстанския футбол по планетата", заяви Стоилов пред sports.kz.

Запитан дали е вярно, че с колегата му в Иртиш Димитър Димитров-Херо ще помагат на сънародника си, ако той стане треньор на Казахстан, Мъри бе категоричен:

"Разбира се. Ако ръководството на федерацията вземе такова решение, то всички ние, които сме треньори в шампионата на Казахстан, не само аз и Димитър Димитров, трябва да вложим всички сили, за да му помогнем на тази длъжност".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички